Uz nas ste uvek u toku!

Sa nama ste uvek u toku sa najsavremenijim metodama i materijalima koji su neophodni da biste dobili potpuno nov osmeh. Primenjujemo sva znanja i sredstva da on izgleda potpuno prirodno.
Mi pratimo najsavremenije stomatološke trendove, a sve u službi što kvalitetnije usluge i zadovoljenja estetskih zahteva naših pacijenata.

Mi smo uvek korak ispred svega onoga što čitate u novima. Svega onoga o čemu slušate da postoji „tamo negde“. Sve to, a i mnogo više, možemo mi da Vam pružimo.

Uvek smo tu da Vas informišemo o najnovijim trendovima u estetskoj stomatologiji. Vaše je samo da pitate jer mi uvek imamo odgovor na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Bezbolna popravka zuba je postala realnost uz primenu najsavremenijih erbijumskih lasera, a kod nas se bezbolna popravka zuba već odavno podrazumeva.

Stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika Cabunac nastoji da uvek ostane na vrhu struke permanentnom edukacijom osoblja i upotrebom najsavremenijih metoda, materijala, uređaja i instrumenata za rad.

Dr Jovan Cabunac bio je gost Nemanje Velikića i govorio je o aspektima savremene stomatologije u emisiji Info Klinika na televiziji Pink 3 Info.

Više o svemu možete saznati klikom na sliku.

Dr Jovan Cabunac bio je gost jutarnjeg programa Dobro Jutro Srbijo na HappyTV gde je govorio o trendovima u stomatologiji. Takođe, dr Jovan je odgovarao na pitanja gledalaca.

Ako želite da saznate više, kliknite na sliku ispod. 

Doktor Jovan Cabunac je za emisiju Dr Kurir govorio o estetskoj stomatologiji i njenim najsavremenijim metodama, odnosno svemu onome za šta se naša ordinacija zalaže kad je stomatologija u pitanju. 

Naša ordinacija već nekoliko godina saradjuje sa emisijom Dr Kurir, tako da je i dr Jovan Cabunac još jednom bio gost ove emisije. Ovog puta je tema bila estetska stomatologija i njena osnovna načela, kao i sve savremene metode kojima se služimo kako bismo Vam pružili što bolji tretman i kako biste se što prijatnije osećali. Takođe, dr Jovan je odgovarao na Vaša pitanja.

Da biste saznali više o svemu tome kliknite na sliku ispod

Dr Jovan Cabunac govorio je o digitalnoj stomatologiji za Jutarnji program RTS-a.
Kliknite na sliku i pogledajte šta je to po čemu se izdvajamo od drugih.

Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac, odnosno dr spec. Željka Cabunac i dr spec. Jovan Cabunac bili su gosti magazina Lena na Sajmu medija gde su govorili o estetskoj stomatologiji i antiagingu.

Klikom na sliku pogledajte intervju.

Dr Jovan Cabunac odgovarao je na najčešća pitanja pacijenata za dnevni list Kurir.

Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac© 2019. Sva prava zadržana.
+381 11 334 88 18; +381 60 334 88 18; ordinacijacabunac@yahoo.com
Ponedeljak i petak: 12:00-20:00;
Utorak i četvrtak: 13:00-21:00;
Sreda: 09:00-17:00

"Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac" u potpunosti polaže pravo na fotografije i tekstualni sadržaj.
Zabranjeno neovlašćeno korišćenje, kopiranje i svaka vrsta zloupotrebe.
Politika privatnosti