Ovde se nalazi galerija naših radova. Podeljeno po kategorijama, možete videti slike pre i nakon rehabilitacije i steći uvid u ono što možete očekivati.

Možete videti rezultate nakon anti-aging tretmana, a mi se nadamo da će Vam to pomoći da se odlučite ako ste u dilemi.

Niko Vam nije pokazao koja je razlika između protetskih nadoknada izrađenih od metalo-keramike i keramike? Naša galerija će Vam to dočarati na najbolji mogući način. Uz to, uverićemo Vas da estetske mogućnosti najčešće nemaju granice.

U našoj ordinaciji ortodoncija se zasniva na Tweed-ovim principima, što podrazumeva analizu i individualni pristup svakom pacijentu. Ne koriste se univerzalni lukovi, već su svi lukovi individualno izradjeni za svakog pacijenta. Suština ovakvog pristupa jeste da ortodoncija ne predstavlja puko slaganje zuba. To predstavlja funkcionalnu i estetsku terapiju sa očuvanjem ili unapredjenjem izgleda lica. U našoj galeriji možete videti fantastične rezultate ortodontske terapije.

Savremenim erbijumskim laserima, moguće je uraditi preparaciju zuba u većini slučajeva bez anestezije, jer je rad beskontaktan i ne koriste se boreri. Kod takvog rada nema vibracija i klasičnog zvuka turbine, koji kod pacijenata izazivaju strah i averziju prema samoj intervenciji. Ovaj laser se može koristiti vrlo uspešno i pri manjim hirurškim intervencijama, kao što je produženje kliničke krune zuba, kojima se eliminiše GUMMY SMILE(prekomerna vidljivost desni prilikom osmeha), frenulektomije… Tokom intervencije ovim laserom nema krvarenja i potrebe za šivenjem rane, nakon intervencije nema otoka i bola, a pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Zadovoljni pacijenti koji su se odlučili za terapiju laserom su mnogobrojni. U galeriji možete videti u kojim situacijama možemo da koristimo laser.

Neinvazivna metoda beljenja zuba jeste ‚‚bleaching”. Nije svejedno koji gelovi i koja metoda se koristi za beljenje zuba. Najvažnije je postići izuzetne rezultate, uz očuvanje zdravih zubnih tkiva. Pristup svakom pacijentu, u zavisnosti od vrste prebojenosti zuba, različit je. Ukoliko nije moguće beljenjem postići adekvatne rezultate, sledeća najmanje invazivna metoda jeste izrada keramičkih ili kompozitnih faseta (viniri). Njima se uz minimalno uklanjanje zubnog tkiva ili, u retkim slučajevima, bez uklanjanja zubnih tkiva (no prep), postižu izvanredni estetski rezultati.

Ova galerija će Vam dočarati beskrajne estetske mogućnosti izbeljivanja i faseta.

Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac© 2019. Sva prava zadržana.
+381 11 334 88 18; +381 60 334 88 18; ordinacijacabunac@yahoo.com
Ponedeljak i petak: 12:00-20:00;
Utorak i četvrtak: 13:00-21:00;
Sreda: 09:00-17:00

"Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac" u potpunosti polaže pravo na fotografije i tekstualni sadržaj.
Zabranjeno neovlašćeno korišćenje, kopiranje i svaka vrsta zloupotrebe.
Politika privatnosti