+381 (0) 11 3348818, +381 (0) 60 3348818 ordinacijacabunac@yahoo.com
ponedeljak i petak: 12-20h, sreda: 09-17h, utorak i četvrtak: 13-21h
moto
estetska stomatologija dr jovan cabunac estetska stomatologija dr jovan cabunac

Dobrodošli u ordinaciju estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac

Stomatološka ordinacija je osnovana 1999. godine. Od osnivanja ordinacija se razvijala u dva smera – u smeru estetske stomatologije i smeru anti-aging medicine.

Ponosimo se činjenicom da smo pioniri u razvijanju koncepta dental-spa, koji se u ordinaciji sprovodi od prvog dana rada ordinacije. I danas, otvoreni smo za sve novine u stomatologiji i učesnici smo najprestižnijih kongresa i edukacija iz oblasti koje doprinose boljem zbrinjavanju pacijenata.

Koncept estetske stomatolgije i implantologije sprovodi Dr Jovan Cabunac, a anti-aging concept i ortodonciju Dr Željka Cabunac.

Naš zadatak i cilj, kao ordinacije estetske stomatologije, jeste da, pored očuvanja integriteta postojećih zuba, učinimo da stomatološke nadoknade budu maksimalno konforne, a da funkcionalnost i estetika budu vrhunski unapređeni, tako da pacijentima obezbeđuju sigurnost u komunikaciji i intimnim situacijama. Ili, drukčije rečeno – nastojimo da obezbedimo pacijentima samopoštovanje i sigurnost, koji su uslov za uspešnost u svakodnevnom životu i profesionalnoj karijeri.

estetska stomatologija dr jovan cabunac estetska stomatologija dr jovan cabunac Dr Tatjana Savić-Stanković