+381 (0) 11 3348818, +381 (0) 60 3348818 ordinacijacabunac@yahoo.com
ponedeljak i petak: 12-20h, sreda: 09-17h, utorak i četvrtak: 13-21h
Zubni implant
Dentalni implant

Zubni implant predstavlja nadoknadu korena izvađenog zuba. Indikacije za ugradnju implantata su uglavnom vezane za protetsku rehabilitaciju zubnih nizova odnosno vilica.

Opširnije
Bezmetalna keramika
Bezmetalna keramika Beograd

Bezmetalna keramika je vrhunac današnje stomatologije. Dobro urađene bezmetalne nadoknade gotovo je nemoguće razlikovati od prirodnih zuba. Krune i mostovi služe da nadoknade krunični deo zuba i nedostajuće zube.

Opširnije
Fasete za zube
Fasete za zube Beograd

Zubne fasete su tanke ljuspe od kompozita ili porcelana koje se lepe na površinu prednjih zuba. Fasete zahtevaju minimalna uklanjanja zubne gleđi ili se, kod NO PREP faseta, izrađuju bez bilo kakvog narušavanja integriteta zuba.

Opširnije
Beljenje zuba
Beljenje zuba Beograd

Svetliji zubi se vezuju za pojam lepote i zdraviji način života. Ljudi koji imaju svetlije zube mnogo češće se smeju od onih čiji su zubi tamniji. Svetliji osmeh daje mladalački energičan izgled.

Opširnije
Ortodoncija
Ortodoncija Beograd

Zbijeni i nepravilno postavljeni zubi su čest problem koji je najbolje rešavati u mladosti. Međutim, ako je preskočena terapija u ranijoj dobi moguće je sprovesti ortodontski tretman i kasnije. Danas ne postoji starosno ogranicenje za sprovodjenje terapije.

Opširnije
Gummy Smile
Gummy Smile

Vidljive desni tokom smeha (Gummy smile ) su relativno česta pojava kod pacijenata. Takve osobe izbegavaju da se smeju ili, kada to čine, rukom pokrivaju usta, što takodje nije uobičajeno i može da utiče da se te osobe nelagodno osećaju u društvu.

Opširnije
Bezbolno lečenje zuba
Bezbolno lečenje zuba Beograd

Gotovo da nema grane stomatologije u kojoj se danas laser ne koristi, počev od popravki zuba, estetike, protetike, ortodoncije pa sve do hirurgije. Prednosti intervencije laserom su brojne: beskrvan rad, bezbolno, brže zarastanje rana…

Opširnije
Povećanje usana
povecanje usana beograd

Hijaluronskim filerima povećava se vo­­lumen usana i rešavaju se asimetrije. Hijaluronom se postiže potpuna prirodnost. Čak i povećanja većeg stepena deluju prirodno, naravno, ako je ispoštovan najvažniji princip-mera.

Opširnije
Podmlađivanje usana
podmladjivanje usana, povecanje usana beograd

Kod osoba čije su usne manje ili više izgubile jedrinu (izgledaju tanje, manje pa čak i smežurano) ili su se pojavile vertikalne sitne borice hijaluronom se radi osvežavanje ili podmlađivanje. Volumen se ne povećava. Popravlja se samo kvalitet.

Opširnije
Asimetrija usana
asimetrija usana hijaluronska kiselina beograd

Asimetrija usana se rešava hijaluronskim filerima koji se ubrizgavaju samo u pojedine segmente zbog postizanja simetrije. Ukoliko je u pitanju asimetrija manjeg stepena, moguće je postići potpunu korekciju.

Opširnije
Nazolabijalne bore
hijaluronska kiselina beograd

Duboke bore koje se protežu od nosa do brade, daju grub i stariji izgled licu. Dok su samo blage linije, mogu se potpuno neutralisati hijaluronskim filerom, ali kada postanu duboke tada se ubrizgavaju dve različite čestice hijalurona u dva različita sloja kože specijalnom ‘’sendvič tehnikom’’. Popunjavanjem ovih bora lice poprima nežniji i mladolikiji izraz.

Opširnije
Korekcija brade
korekcija brade bore beograd

Usled starenja, redistribucije masnog tkiva i opuštanja kože dolazi do pojave marionetskih linija koje se nalaze ispod uglova usana, a između obraza i brade. Njihovom pojavom lice deluje opušteno i staro. Ako pacijent ima nerazvijenu ili zabačenu bradu takođe je moguće rešiti i taj problem. Izbor hijaluronskih filera (Restylane Perlane, Restylane Sub-Q) koji će se koristiti zavisi od jačine prisutnih promena.

Opširnije